Partners

Bedrijven zoals zorgverzekeraars, energieleveranciers, telecomproviders of banken kunnen in een relatief vroeg stadium signaleren of er bij hun klanten of medewerkers mogelijk sprake is van financiële problemen. Geldfit biedt een mogelijkheid om klanten en medewerkers laagdrempelig door te verwijzen naar hulpmogelijkheden. Wanneer we samen in staat zijn om mensen met dreigende financiële problemen eerder te bewegen tot het nemen van actie voorkomen we veel leed en kosten.

Dienstenpakket bedrijven

Bent u geïnteresseerd om als bedrijf aan te sluiten bij Geldfit of benieuwd wat wij voor uw werknemers kunnen betekenen?

Partners

Geldfit is een initiatief van SchuldHulpMaatje, Humanitas, Stichting Lezen & Schrijven, Rabobank, Rabo Foundation, Sallandse Dialoog, Zilveren Kruis en gemeente Zwolle.

Verder werkt Geldfit samen met:

En met de gemeenten:

Zilveren Kruis

"Geldfit is een win-win voor alle partijen. Onze verzekerden krijgen inzicht en meer regie op hun eigen financiën. De investering die wij als zorgverzekeraar doen in Geldfit is bedoelt om klanten eerder te helpen en kostbare incassoprocedures of erger te voorkomen. "

Zilveren Kruis

Samen bereiken we meer!

Door samen te werken met organisaties kunnen we sneller, beter en gerichter helpen. Ook kunnen we door samen te werken preventief werken en geldproblemen aanpakken voordat ze schulden worden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op